pondelok 8. februára 2016

Bistro.sk poňaté wiki formou


Good afternoon, Dear readers.

Dnes by som Vám chcel predstaviť online donáškovú službu, ktorú som spomínal v predchádzajúcom článku. 
Avšak trochu v obšírnejšej forme, a tak edukovať tých, ktorí ešte nevedia, vo co go. Poďme pomaly na to.


Služba, ktorá si získava stále viac a viac spokojných hladošov je momentálne na výslní s jej možnosťami a užívateľskou jednoduchosťou.
Bistro.sk je internetový portál, cez ktorý si môže používateľ objednaťjedlo online z vybranej reštaurácie priamo domov. Služba bola na Slovensku spustená v apríli 2013, kedy bola uskutočnená prvá objednávka. Sídlo má v Žiline.

Portál Bistro.sk agreguje takmer 400 reštaurácií z celého Slovenska. V súčasnosti je schopný sprostredkovať rozvoz do 1133 miest a obcí zo všetkých krajov SR.

Začíname....


Bistro.sk - rýchlo, bez poplatkov a priamo domov...

Videoprezentácia, ktorá sumarizuje službu v pár sekundách.

Princíp objednávania

Používateľ zadefinuje mesto a ulicu na ktorú chce objednávku doručiť. Následne si na základe vlastných preferencií môže zvolíť typ kuchyne, ktorú uprednostňuje. Vyfiltrujú sa mu gastro zariadenia, ktoré spĺňajú zadanú požiadavku. Po objednaní jedla z ponuky príde už zákazníkovi potvrdzujúca SMS správa s termínom doručenia objednávky. Každá reštaurácia spolupracujúca s Bistro.sk má k dispozicií svoju vlastnú tlačiareň, prostredníctvom ktorej prijímajú objednávky prichádzajúce cez internetový portál Bistro.sk

Jedálny lístok

Bohatá ponuka zahŕňa pizze, šaláty, cestoviny, jedlá z rýb, rôzne druhy mäsitých pokrmov, sushi a iné. Zákazníci majú možnosť ku každej objednávke pridať hodnotenie, či už slovné alebo aj grafické, a tým pádom dať spätnú väzbu, ako boli s objednávkou celkovo spokojní. Údaje o otváracích hodinách, cene dovozu a cene minimálnej objednávky i čase doručenia sú zákazníkovi k dispozícii.

Za posledné 2 roky rastie dopyt po online objednávaní jedla. Trend bude pokračovať v závislosti od sily a kúpyschopnosti obyvateľstva. Služba garantuje rovnaké ceny ako v reštaurácií. Taktiež zahŕňa vernostný program. Registrovaný používateľ dostane zľavu ihneď pri prvej objednávke. Služba ponúka kreditný systém odmeňovania. Platbu môže zákazník zrealizovať kreditnou kartou online, v hotovosti a stravnými lístkami.

Šikovná Aplikácia

Bistro.sk má taktiež bezplatnú mobilnú aplikáciu pre smartphony podporujúce android a iphone. Vyhrala niekoľko ocenení. Bola umiestnená v 4. ročníku národnej súťaže mobilných, TV a gadget aplikácií v shortliste v kategórií brandové aplikácie. 


Pokračovanie nabudúce....