štvrtok 17. decembra 2015

Vianoce o týžden!

 ...a s nimi najvyšší čas ubrať celoročnú nakumulovanú paru.

Ahojte, 

dnes v tento zamračený, chladný štvrtkový deň, som sa opäť rozhodol napísal nový článok, tak si ho vychutnajte v pohodlí gauča, kresla a zamyslite sa nad jeho myšlienkami.... (mimochodom to som si dal za mikro cieľ) Pokojne si dajte ešte donáška pizze, o týždeň by to bola už hanba.







Presne tak. Konečne Vianoce a s nimi aj bohaté tradície v podobe kapra a kapustnice.!!! 

Celý rok je človek v kolotoči povinností, starostí a plne zodpovedný za svoju prácu.

Vianoce sú obdobím kedy aspoň raz za rok sa stretne rodina(viem, sú aj výnimky, kde sa stretávajú častejšie) a užije si spoločné chvíle. Každý jej člen by mal mať slovo a možnosť sa prejaviť. Povedať si voje zážitky, ambície, pochváliť úspechy a stmeliť rodinu. Je dôležité si uvedomiť, že Vianoce sú v prvom rade symbolom narodenia Ježiša Krista. Božské pokoja a mieru, takže je tu prítomný kresťanský princíp.


Úprimne Vám prajem pekné a pokojné prežitie vianočných sviatkov v kruhu najbližších, bujarého Silvestra(niekde na chate) a nový rok vo veľkom štýle. Nie nadarmo sa hovorí ako na nový rok,m tak po celý rok priatelia. 

Boh Vás žehnaj, aby ste rok 2016 prežili na maximum a našli silnú vôľu na uskutočnenie Vašich super cieľov. Špičkové výsledky v zamestnaní resp. v kariére a harmonické partnerské vzťahy plné lásky a spoločného porozumenia, zábavy.

god bless you...